Chef’s Choice elektrische messenslijper

Chef’s Choice elektrische messenslijper

Naar de aanbieding

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Nieuw van Chef’s Choice, krijg messcherpe randen met de geavanceerde hybride technologie die zowel elektrisch als handmatig slijpen combineert. Een tweetraps slijper; de elektrische fase scherpt terwijl de tweede fase polijst. Zo creëer je een vlijmscherpe, boogvormige rand die is sterk en zeer duurzaam is. De 100% diamant slijpschijf kan worden gebruikt in beide fases en zal zijn vorm voor onbepaalde tijd vast houden. De nieuwe en efficiënte “Criss Cross” technologie zorgt voor een uiterst scherpe rand. De verscherpings tanden scherpen tegelijkertijd de in en uit van de rand voor een superieure braam-vrije rand snel en gemakkelijk-geen giswerk. De micrometer diamant schuurmiddelen in fase 2 zorgen voor een super scherp geslepen rand. De Chef’s Choice CC220 slijpt zowel rechte en gekartelde messen en kan gebruikt worden voore keuken of huishoudelijke messen, sportmessen, zakmessen en is veilig voor alle kwaliteit messen.

Chef’s Choice CC220

  • Nieuwe geavanceerde hybride technologie combineert een elektrische en handmatige slijper voor het creëren van messcherpe randen.
  • 2 fasen. De elektrische fase is voor het slijpen. De handmatige voor het polijsten
  • Kan gebruikt worden voor rechte of gekartelde messen.
  • 100 procent diamant slijpschijf kan worden gebruikt in zowel fase 1 en fase 2.
  • De nieuwe en efficiënte “Criss-Cross” technologie zorgt voor een uiterst scherpe rand met veel bite.
  • Diamant slijpschijf voor het snel en eenvoudig creëren van een superieure, braam-vrije rand.
  • Veilig voor alle kwaliteit messen.
  • Geassembleerd in de VS.
  • Kleur, grijs met wit

chefs-choice-220

Een review

Ik ben een fervente thuiskok en messen verzamelaar, en ik heb op een zoektocht naar de ideale manier om mijn keukenmessen te scherpen, al geruime tijd geëxperimenteerd met verschillende handmatige slijpers, staalsoorten, Japanse Waterstones en dergelijke. Ik heb uiteindelijk besloten dat deze specifieke Chef’s Choice 220 de beste prijs-prestatieverhouding had, en voor de prijs kon ik het wel wagen. Het apparaat is vrij klein en compact, en makkelijk op te bergen wanneer niet in gebruik. Ik bracht een paar van mijn goedkopere messen om deze machine te testen. Omdat ik gelezen heb over een aantal elektrische messenslijpers dat ze niet zo’n geweldig werk doen, en dat sommige zelfs zeer zichtbare krassen op de zijkanten van de messen achterlaten.

Stille slijpmachine

Bij het aanzetten van de slijpmachine was ik blij om te horen dat het alleen genereerde geluid een rustige gebrom was, in tegenstelling tot de reviews van andere luidere slijpmachines. Ik eerst geprobeerd om een ​​zeer goedkoop Santokumes ongeveer 10 maal scherper te maken door deze te plaatsen in de twee 20 graden schuine gleuven. Het slijpgeluid is perfect aanvaardbaar, het is in feite, veel minder luidruchtig dan zelfs mijn koffiemolen. Na het mes 20 keer heen-en-weer door de slijper te halen kwam de eerste test. Ik liep ik mijn vinger langs de bladrand om te voelen voor eventuele karteltjes en bramen, en verrassend ben ik erin geslaagd om mezelf te snijden, twee keer! Deze machine doet een scherpt in een zeer korte tijd! Vervolgens heb ik overgegaan tot de papier- en de tomaat test. Mijn goedkope keukenmes sneed dunne linten van papier en maakte doorschijnende dunne plakjes tomaat met groot gemak. Na het slijpen het op een nog fijnere hoek, er is een zekere mate van mobiliteit in elke sleuf, om zo verschillende groottes van messen tegemoet te komen, was het mes zo scherp als een scheermesje.

De nadelen

De enige nadelen die ik kan zien van deze slijpmachine is dat het alleen scherpt volgens de westerse standaard 20 graden bladhoek, en het kan niet Japanse deba stijl messen of andere speciale messen slijpen. Chef’s Choice maakt high-end modellen die deze wel slijpen. Voor de prijs zie ik dit ik niet als een nadeel. Kortom, ik ben ontzettend blij met de resultaten die deze kleine machine maakt en met zo weinig inspanning, dit in vergelijking met lengte van de tijd die ik heb doorgebracht met handmatige methoden. Een aanrader voor thuiskoks en professionele chef-koks!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan van cookies' om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten