Boretti Premium Plus

Boretti Premium Plus

Het Nederlandse Boretti heeft, naast haar bekende Premium fornuizen, een Premium Plus lijn geïntroduceerd. Een Boretti fornuis in de Premium Plus lijn onderscheidt zich onder meer door een grotere ovengreep en grotere ovenknoppen. Daarnaast is er onder de oven van het fornuis een handige lade te vinden in plaats van een klep. Alle Premium Plus fornuizen worden uitgevoerd in roestvrijstaal en met de zogenaamde Carré deuren, een vierkante omlijsting en een rustiger design. Ook de Fry-Top ontbreekt niet op Premium Plus fornuizen.

De Boretti VFP 93 IX

Boretti VFP 93 IX Fornuis De VFP 93 IX is een roestvrij staal energie a-klasse fornuis van 90 centimer breed. Het fornuis heeft een multifunctionele heteluchtoven met draaispit. De gaskookplaat is onder meer voorzien van een wokbrander en de typische Boretti Fry-top.

De Boretti VFP 94 IX

Boretti VFP 94 IX Fornuis De VFP 94 IX heeft een multifunctionele heteluchtoven van 60 cm en een conventionele oven, dit is een oven met boven en onderwarmte, met draaispit van 30 cm. De gaskookplaat is onder meer voorzien van een wokbrander en ook de typische Boretti Fry-top ontbreekt niet. Het fornuis is 90 centimer breed en is uitgevoerd in roestvrijstaal.

Wokbrander en draaispit

De wokbrander is een gasbrander die extra krachtig is en dus snel veel hitte kan afgeven. Wokken, wat tegenwoordig een populaire en gezonde kookwijze is, kan eigenlijk niet op een andere brander.

Voor de liefhebbers van een heerlijk gegrild kippetje is een draaispit ideaal. De Boretti fornuizen beschikken over deze traditionele ovenfunctie. Een functie die overigens steeds vaker ontbreekt in fornuizen. De reden, door de heteluchtfunctie wordt een gerecht ook gelijkmatig gaar.

Boretti Fry Top

De fry top is gewild. In navolging van Boretti hebben ook veel andere merken tegenwoordig een fry top voor hun fornuizen, waaronder fratelli onofri. Hoewel de fry top ruimte in beslag neemt, een tweetal gaspitten zal moeten wijken, is deze ideaal om gezond en snel gerechten te bereiden.

Boretti Fry Top

De hitteverdeling over de fry top is nagenoeg perfect waardoor ieder onderdeel van het gerecht gelijkmatig gaar wordt. Ook hoeft er niet veel olie of vet gebruikt te worden, het is een gezonde bereidingswijze. Overtollig vet zal naar beneden afdruipen in de het opvanggedeelte van de fry top.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan van cookies' om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten