
Met de CUISINART DE LUXE ICE30BCE ijsmachine maak je eenvoudig yoghurtijs, sorbet- en roomijs. Wat is beter dan een liter van heerlijk zelfgemaakt ijs? Anderhalve liter! De volautomatische Cuisinart ijsmachine maakt 1,5 liter van uw favoriete bevroren desserts of een milkshake in minder dan 25 minuten. Het is gemakkelijk, dankzij de geïntegreerde motor, de dubbel geïsoleerde ijsemmer en een automatische meng-arm die al het werk doet. De resultaten zijn consistent, schoonmaken is eenvoudig en het geborstelde metaal een modern en luxe design.
Verwen uw smaakpapillen met vers roomijs. Het is eenvoudig en gemakkelijk van het begin tot het eind. Gewoon de ingrediënten toevoegen en aanzetten. De afneembare mengarm en losse ijsemmer maken het schoonmaken gemakkelijk. Krijg altijd consequente romige resultaten dankzij de zware motor, zo ben je verzekerd van heerlijk bevroren desserts en drankjes.
Kenmerken en voordelen van de Cuisinart IJsmachine
Onderdelen
- Vulopening, giet de ingrediënten gemakkelijk door de tuit. Ook ideaal om op het einde ingrediënten toe te voegen, zoals chocolade-chips of noten, zonder onderbreking van de bevriezing cyclus.
- Easy-lock transparante deksel, om kijken naar het bevriezingsproces terwijl het vordert. Het deksel is ontworpen om gemakkelijk te sluiten op de basisunit.
- Mengarm, mengt en belucht ingrediënten in de ijsemmer om zo bevroren desserts of een shake te maken.
- Krachtige motor, een zware motor die sterk genoeg is om roomijs, yoghurtijs, sorbet, en milkshakes te maken.
- IJsemmer, bevat een koelvloeistof binnen een dubbel geïsoleerde wand om snel een bevrijding van de ingrediënten te creëren. De dubbele wand houdt de vrieskom koel en op een constante temperatuur.
- Rubberen voetjes, de antislip voetjes houden de basis stationair tijdens het gebruik.
- Opslag van het snoer, het ongebruikte gedeelte van het elektriciteitssnoer is gemakkelijk in de basisunit te duwen, voor een netjes en veilig gebruik.
Vrieskom voorbereiding
De ijsemmer moet volledig bevroren zijn voordat je aan je recept kan beginnen. De lengte van de tijd die nodig is om de bevroren toestand te bereiken, hangt af van hoe koud je vriezer is. Voor de meeste bevroren desserts en drankjes is het handig om de kom te allen tijde in de diepvriezer te laten, mits daarvoor ruimte is. Zo kunnen je altijd onmiddellijk ijs maken wanneer je daar zin in hebt. Over het algemeen duurt invriezen van de emmer tussen 6 uur en 22 uur. Om te bepalen of de vrieskom volledig is bevroren kun je schudden. Als je de vloeistof niet hoort bewegen, dan is de koelvloeistof bevroren.