Holmegaard Cabernet – nu compleet met wijnkaraf

Holmegaard Cabernet – nu compleet met wijnkaraf

Cabernet is de bekende serie wijnglazen van Holmegaard. Genieten van een uitstekende wijn is niet langer alleen een kwestie van goede druiven en goede jaren. Vandaag verwennen wij onze wijn met gespecialiseerde apparatuur en serveren we het met de fijne hapjes die een heerlijk glas wijn kan veranderen in een absolute ervaring. Trouw aan trends van vandaag, Holmegaard introduceert de Cabernet karaf, een mooie manier om alle soorten wijn te serveren.

De tijden veranderen in de gastronomie en wijn. De design keuken met een overvloed aan blinkende apparatuur wordt vervangen door intimiteit, door ingrediënten van hoge kwaliteit, slow-cooking en gespecialiseerde apparatuur. De wereld van de wijn omarmd deze trend ook, en vandaag wordt meer en meer de voorkeur gegeven om wijn te drinken uit glazen die de kenmerken van de druif te goede komen en wijn te serveren uit een karaf die de wijn laat ademen voor het opdienen.

Holmegaard Cabernet glazen

De Cabernet glas-serie is een speerpunt in Holmegaard het wijn assortiment, die bestaat uit glazen voor alle soorten wijn, maar ook voor champagne en water. In het voorjaar van 2012 zal de serie worden uitgebreid met een wijnkaraf in dezelfde vormgeving als de glazen en is een perfecte aanvulling voor echte wijnliefhebbers.

Holmegaard Cabernet wijglazen en wijnkaraf

Totstandkoming van het wijnkaraf

Met Cabernet is designer Peter Svarrer er op uitgegaan om een wijnglas, dat drie belangrijke ontwerp filosofieën belichaamd, te creëren – het modernisme, functionaliteit en dagelijkse elegantie. Fans van de serie hebben lang een bijpassende karaf gewenst om de wijn ervaring compleet te maken. Holmegaard heeft hier op ingespeeld met de nieuwe Cabernet karaf. De kenmerkende organische vorm van de karaf is geïnspireerd door de andere glazen in de serie, en de brede, gebogen basis is perfect ontworpen om de aroma’s en nuances van smaak in de wijn vrij te geven.

De Holmegaard karaf is perfect voor jonge alledaagse wijnen en wijnen bij speciale gelegenheden, en is natuurlijk een must om wijn te proeven in een blinde test van fijne druiven uit de hele wereld zonder het openbaren van de labels.

Elk element in het Cabernet glazen assortiment wordt geproduceerd in “fijn-glas” kwaliteit die uitzonderlijke sterk en helder is.

De Cabernet wijnkaraf, 150 cl, kost EUR 36,95 (adviesprijs) en zal in de winkel vanaf medio februari 2012.

Cabernet witte en rode wijn glazen, 25 cl, 35 cl en 50 cl, zijn geprijsd op EUR 69,95 (adviesprijs) voor een serie van zes.

2 Antwoorden op “Holmegaard Cabernet – nu compleet met wijnkaraf”

  1. Jennie

    Lijkt me wel wat voor m’n vader. Binnenkort jarig. Zijn wijnkelder is zijnn hobby. Enig idee waar te verkrijgen samen met de wijnglazen?

  2. Dirk Kuiter

    Wijnglazen

    Ha te overdone gewoon dit soort wijnglazen gedoe. Wellicht later als ik ouder ben dat ik dit soort dingen ga waarderen 🙂 Of wellicht ben ik geen wijnkenner, dat zal ‘t zijn!