Inventum Aquaspot met een boiler van titaan

Inventum Aquaspot met een boiler van titaan

Naast Quooker en Grohe had ook Inventum al een tijdje een kokend-water-kraan in het assortiment, de Aquaspot. De Aquaspot bestaat uit een keukenkraan gecombineerd met een boiler. Nu is de keukenboiler van de Auquaspot ook verkrijgbaar in een titaan uitvoering. Titaan levert zuiver kokend water. Ideaal voor thee of bijvoorbeeld voor het hygiënisch uitkoken van flessen. Ook is titaan erg robuust en lichter in gewicht. Inventum is zo zeker van de duurzaamheid van titaan, dat ze een levenslange garantie op de tank gaan geven.

De Aquaspot kookkraan is door het eigen research- en developmentteam van Inventum ontwikkeld. Door gebruik van titaan levert de keukenboiler niet alleen kokend water van een nog betere kwaliteit, ook de boiler zelf heeft hierdoor een aanzienlijk langere levensduur. Daarnaast is de nieuwe titaanboiler te combineren met de drie designkranen, Lucca, Celestina en Agostina. Elke uitvoering is 360 graden draaibaar en tot maximaal 12 centimeter in hoogte verstelbaar. De kranen zijn voorzien van een soft-touch Intelliprotect systeem. Inventum levert deze kranen als complete set, dus inclusief boiler en aansluitset.

Inventum Aquaspot

Over de Aquaspot

De nieuwe design keukenkranen voor direct kokend water van Inventum zijn mooi en uniek door de tiptoets-bediening. Met deze bediening ingedrukt kan je snel een kop of pan met water vullen. Voor grotere hoeveelheden water is het mogelijk om de Aquaspot kookkraan zo in te stellen dat hij na 10 sec. continu blijft stromen, ook als de knop wordt losgelaten. De keukenkranen zijn voorzien van IntelliProtect, dat is een door Inventum ontwikkeld veiligheidssysteem met 3 instelbare niveaus. Hierdoor is er een keuze uit verschillende vormen van bescherming tegen
ongewenst gebruik van de kookraan door bijvoorbeeld kinderen. IntelliProtect is ook eenvoudig uit te schakelen. Intelliprotect moet door de consument via een knop op de boiler worden ingeschakeld.

Aquaspot keukenboiler voor 6 liter kokend water

De Aquaspot kookkraan levert heel veel kokend water. Hierdoor kunt u gerust bijvoorbeeld eerst uw theepot 1 of 2 keer met kokend water omspoelen om deze vervolgens te vullen.

En 12 liter warm water in de boiler


De Aquaspot keukenkraan levert niet alleen kokend water via één van de drie designkranen. Ook warm water van 60 graden voor de bestaande keukenmengkraan wordt aangemaakt door de Aquaspot keukenboiler. Dit is meer dan dan een emmer vol.

Een antwoord op “Inventum Aquaspot met een boiler van titaan”

  1. Sander Bremmer

    Kokendwaterkraan

    Mooi dat er steeds weer vernieuwingen komen en meer concurrentie, de kokend water kraan begint toch een beetje tot de standaard uitrusting van de keuken te behoren.