Quooker Combi Kokend-water-kraan

Quooker Combi Kokend-water-kraan

Quooker, kokend water uit de kraan, heeft haar succesvolle serie uitgebreid met de Combi. De handige dubbelfunctie van deze Quooker zorgt voor zowel de toevoer van warm als kokend water in de keuken.

Quooker, klein, fijn en zuinig

Quooker Combi De Quooker Combi is een reservoir in het keukenkastje, die via de “kokend-water-kraan” water levert van 100 graden Celsius, maar ook via keukenkraan warm water kan leveren. Handig, want dankzij deze kleine boiler heb je altijd kokend water klaar staan voor bijvoorbeeld het zetten van thee of het snel aan de kook brengen van groenten. Dat het apparaat ook warm water kan leveren maakt een aparte warm-water boiler overbodig. Dit scheelt ruimte, daarnaast is de Quooker door de vacu├╝misolatie zuinig in het energieverbruik.

De Quooker keukenkraan

Ook aan de veiligheid is gedacht, de Quooker-kraan met druk-draai bediening zorgt ervoor dat kinderen de kraan niet zomaar kunnen aanzetten. Ook stroomt het kokend water rustig uit de kraan, waardoor opspatten beperkt is.

Quooker kranen

Het Quooker-kraan assortiment heeft vier keukenkranen in de stijl Basic, Classic, Design en Modern en er is keuze uit zes finishes. Zo is de kokend-water-kraan eenvoudig in te passen in een bestaande of nieuwe keuken.

Laagste prijsgarantie voor de Quooker

De Quooker kunt u eenvoudig en goedkoop online bestellen via Keukenmarkt Nederland. Laagste prijsgarantie! Deze website heeft veel goede klanten reviews.

Er komen steeds meer kokend water keukenkranen op de markt, een andere optie is de Grohe Red.

5 Antwoorden op “Quooker Combi Kokend-water-kraan”

  1. Ronald Keizer

    Een kleine tip, zorg dat je de Quooker zo monteert zodat een kopje, mok of pan altijd op het werkblad kan staan. Hierdoor hoef je je handen niet in de buurt van de waterstraal te houden. Het branden van de vingers is overigens bij normaal gebruik van de Quooker ook niet aan de orde.

  2. Quooker gebruiker

    Marion, de knop van de Quooker is verstelbaar voor zowel links als rechts gebruik. Ben overigens tevreden met deze kokend-water-kraan, gemak dient de mens.

  3. We hebben sinds kort ook zo,n ding in de keuken. Wat ik erg lastig vind is dat het kokend water er heel erg onrustig bruisend en proestend uit komt. Daardoor is het bijna niet mogelijk een kopje te vullen zonder dat het op je handen spettert of het hele aanrecht nat word.